Entreprenør og Vognmand

Kran   •   Containerudlejning   •   Rendegraver
Gummiged   •   Mobil jordsortering   •   Udlægning af topdressing

 Leder du efter en dygtig og professionel vognmand nær Aalborg? Vi løser enhver opgave med professionel omhu, faglig stolthed og største præcision. Vi prioriterer kvalitet, service og gennemskuelige priser, og har fokus på vores kunders fulde tilfredshed – hver gang.

Centralt beliggenhed i Nordjylland i byen Tylstrup gør os egnet til enhver kørsel i det nordjyske primært i og omkring Aalborg, men vi kører også gerne langt omkring for vores kunder. Står du og har du brug for en pålidelig vognmand, så kontakt os og fortæl os om din opgave.

​Ønsker du at få fragtet dine materialer, leje en container, eller måske afhentet dit affald med kran af en vognmand på sikker og professionel vis, står vi klar til at hjælpe dig.

​Kontakt os

Du er altid velkommen til at ringe til os på kontoret, på40 36 09 69​ eller send os en e-mail på info@kaervangmaterialer.dk. Så giver vi dig et uforpligtende og attraktivt tilbud på din opgave.

KONTAKT OS

KONTAKT

Kærvang Materialer Aps
Tylstrupvej 4
9382 Tylstrup
cvr: 40195149
tlf: (+45)40 36 09 69
Email: Info@kaervangmaterialer.dk

Vores lagerplads bemandet af personale i højsæsonen som løber fra 1/3 - 1/10, hvor du kan få læsset dine haveprodukter mandag-fredag 7-17 & weekend 9.00 - 16.00. Følg med på facebook, hvor vi løbende opdaterer.