LEVERING

BIGBAG LEVERING

TIP LEVERING

KRAN LEVERING

Vores egne bigbags produkter leveres med fragtmand med mobiltruck, hvilket vil sige det er muligt at få aflæsset helt ind i indkørslen, hvor vores konkurrenter som udgangspunkt, aflæsser ved fortovskant. I nordjylland og specielt omkring Aalborg området kan vi dog tilbyde kranlevering til ekstra skarpe priser. Greenbio muld produkter leveres kun med fragtmand med palleløfter.(kantstensleverance)  Vær opmærksom på at vi er den eneste havewebshop som ikke opkræver ekstra betaling for mobiltrucklevering.  Forventet leveringstid er 1-6 hverdage. Skulle du have brug for en haste levering, tilbyder vi også dag til dag leverancer. Det kræver dog du sender en mail eller ringer, hvis du har brug for denne type levering.

Kranlevering

Bor du i nord/midtjylland kan du bestille vores produkter som kranlevering. Kan også leveres løst aflæsset med kran. Kranens rækkevide er 12,5 meter. Send os en mail eller ring for uforpligtende tilbud.

Tiplevering

Bor du i nordjylland/midtjylland kan du bestille vores produkter som tiplevering. Vi leverer op til 38 tons med egne biler pr. læs. Der er mange penge at spare, hvis du skal bruge større mængder sand, grus, granitskærver, flis, stenmel, topdressing eller lign. og kan modtage det som tiplevering. Send os en mail eller ring for uforpligtende tilbud. Vores lager er beliggende 15km nord for Aalborg, så vi er ekstra konkurrencedygtige i Nordjylland.

Info@kaervangmaterialer.dk

Tlf. 40360969

KONTAKT

Kærvang Materialer Aps
Tylstrupvej 4
9382 Tylstrup
cvr: 40195149
tlf: (+45)40 36 09 69
Email: Info@kaervangmaterialer.dk

Vores lagerplads bemandet af personale i højsæsonen som løber fra 1/3 - 1/10, hvor du kan få læsset dine haveprodukter mandag-fredag 7-17 & weekend efter aftale. Følg med på facebook, hvor vi løbende opdaterer weekend åbningstider.