•  Lyn hurtig kundeservice              •  Ingen gebyrer

Kærvang Materialer
Kærvang Materialer

Sand

Viser alle 9 resultater

Products 1 - 9 from 9. Products on page

Sandprodukter

Sandprodukter til afhentning i Tylstrup. Har du behov for stabilgrus, så kan du afhente det på vores lagerplads der er åbent fra 7-17 alle hverdage. Vi tilbyder også levering med fragtmand i hele Danmark. Vi lagerfører forskellige sandprodukter i følgende kornstørrelse: 0/1mm  0/2mm, 0/4mm, 0/6mm samt støbeprodukter i 0/8mm og 0/11mm.

Hos Kærvang Materialer sælger vi langt de fleste typer sand som anvendes til dit projekt. Der kan være utallige grunde til, at du har brug for sand til dit næste byggeprojekt. Er det første gang du skal købe sand kan det virke besværligt, vi har dog lavet uddybende beskrivelser af de forskellige sandtyper her på siden, så fortvivl ikke. Så uanset om du skal bruge strandsand, afrettersand, murersand, pudssand, sandkassesand. Så er vi sikker på du kan finde det her på siden.

Vi lægger en ære i at finde de rette og mest holdbare løsninger til vores kunder. Du er naturligvis også altid velkommen til at give os et kald på telefon: 40 36 09 69, hvis der skulle opstå nogle spørgsmål til dit projekt. Vi sidder klar ved telefonen mandag til fredag mellem 7.30-16.30.

Sand til dit projekt

Når du feks skal anlægge en ny flisebelagt indkørsel, terasse, gangsti eller lign. Så skal projektet opbygges i flere lag, hvoraf sand er et af dem. Fremgangsmåden er tilnærmelsesvis den samme, som hvis du skulle lægge fliser i haven eller en gangsti. Forskellen er hvor dybt nede i jorden, dit underlag skal have sin begyndelse. Jo større en vægtkapacitet stenbelægningen skal udsættes for under brug af indkørslen, desto dybere ned skal underlaget stikke. Foruden sand, bundsikrer man med stabilgrus.

Til flisebelagte terrasser og lign. Med lille vægtbelastning anbefaler vi 10cm stabilgrus og efterfølgende 5cm afrettersand.

Til feks indkørsler med større vægtbelastning anbefaler vi 30cm og efterfølgende 5cm afrettersand. Undergrunden kan have indflydelse på projektet og skulle du være i tvivl om opbygningen, sidder vi klar på telefonen til at hjælpe dig.