•  Lyn hurtig kundeservice              •  Ingen gebyrer

Kærvang Materialer
Kærvang Materialer

Topdressing & græsfrø

Viser alle 10 resultater

Products 1 - 10 from 10. Products on page

Hvad er topdressing og hvad bruges det til?

Topdressing er et gødningsprodukt til din græsplæne som er specielt sammensat af: Kompost, varmebehandlet naturgødning, finharpet muld, vermiculite samt finsand med korrekt kornkurve. Topdressing eller plænedressing som det også kaldes, er utroligt fint og nemt at arbejde med, sammenlignet med alm harpet muld som har højere vægtfylde. Her ved Kærvang materialer tilbyder vi topdressing til forskellige jordlag. Har du feks en meget leret undergrund, har vi feks en topdressing til leret jord, som indeholder mere sand end vores øvrige blandinger. Vores mest solgte blanding er dog vores vækstblanding (gødningsblandingen) som typisk anvendes på alle jordlag som et effektivt energitilskud.

Vores topdressing vækst er uden sammenligning en af de bedste på det danske marked og benyttes af: Anlægsgartnere, golfklubber, boldbaner samt haveejere, som ønsker en naturligt bæredygtigt energitilskud til græsplænen uden brug af kemi. At vores blandinger benyttes af fagfolk, er et kvalitetsstempel og din garanti for et førsteklasses produkt.

Afhent selv din topdressing

Bor du i Nordjylland kan du med fordel få leveret vores topdressing i løs vægt. Du er selvfølgelig også velkommen til at besøge vores lagerplads og selv hente din plænedressing på din trailer. Vores lager er placeret 15km nord for Aalborg i byen Tylstrup.

Udlægning af topdressing

Før udlægning af topdressing er det vigtigt man fjerne mos, blade og evt ukrudt. Græsset skal gerne være nyklippet, derved opnår man bedte effekt af topdressingen. Vi anbefaler 5-7mm lag, ikke tykkere da man ellers risikerer at svide græsset af. 1000 liter i rækker til ca 150-200m2. Efter man har fordelt sit topdressing kan pallen bruges til at fordele topdressing, ved at man sætter en snor i og trækker den efter sig, det giver et rigtig fint resultat.

Sammensætning

Topdressing blandingerne er specielt sammensatte til deres formål og  består bla af: Langtidsmodnet varmebehandlet parkkompost, varmebehandlet organisk gødning, speciel vasket 0/1mm sandblanding, finharpet muld, vermiculite.

Hos kærvang materialer tilbyder vi forskellige slags topdressing, tilpasset de forskellige jordlag.

  • Topdressing vækst – Anvendes på alle jordlag, en af vores bedste topdress blandinger og benyttes til daglig anlægsgartnere, greenkeepere mm.
  •  Topdressing golf – Ren fin sandblanding, anvendes kun hvis din græsplæne står 110%.
  •  Topdressing til leret jord – Specielt sammensat så den virker optimalt på leret jord.
  •  Topdressing til sandet jord består – Specielt sammensat så den virker optimalt på sandet jord.

Til rullegræs

Skal du anlægge rullegræs anbefaler vi topdressing til sandet jord. Årsagen til dette er at der i topdressing til sandet jord er bla også er finharpet muld, derudover ville vækstblandingen kunne virke for kraftig, ved anlægellelse af nyt rullegræs.

Topdressing i løs vægt

Vi producerer som sagt selv vores topdressing samt planteprodukter på egne topmoderne anlæg i Nordjylland. Vi har investeret i det nyeste udstyr til vores produktion, hvilket betyder vi kan sortere produkterne endnu finere end de fleste af vores konkurrenter. Vi er foruden godkendte af fødevarestyrrelsen til fremstilling af disse. Skulle du have brug for Danmarks bedste topdressing i løs vægt eller af få produceret topdressing efter en speciel recept, så hjælper vi gerne med processen.