•  Lyn hurtig kundeservice              •  Ingen gebyrer

Kærvang Materialer
Kærvang Materialer

Granitskærver & sten

Viser 1–10 af 14 resultater

Products 1 - 10 from 14. Products on page

Granitskærver

Granitskærver til afhentning i Tylstrup. Har du behov for knust granit, så kan du afhente det på vores lagerplads der er åbent fra 7-17 alle hverdage. Vi tilbyder også levering med fragtmand i hele Danmark.  Vi har her på siden samlet de klart mest solgte og populære sorte, grå, hvide og gråmix skærver på det danske marked.

Anvendelse

Granit skærver anvendes feks til indkørsler, i bede, kantafgrænsning ved belægning og i diverse haveanlæg.

  • 8/11 mm anvendes i haveanlæg, bede og i mindre omfang til indkørsler. Vi anbefaler dog ikke denne type skærver til indkørseler da erfaringer viser at de kan sætte sig i dækkene på biler.
  • 11/16 mm er den type vi sælger flest af til indkørsler. Udover indkørsler er denne størrelse også anvendelig til bede, haveanlæg, kant afgrænsning mm. Skal du bruge en større mængde granitskærver af denne størrelse til din indkørsel, anbefaler vi du kontakter os på mail for et uforpligtende tilbud.
  • 18/25 mm fåes kun i grå – også kaldet beton granit skærver, der kan forekomme enkelte hvide sten i denne sortering. Denne type er meget anvendelig til indkørsler, veje eller steder med lidt tungere trafik pga de lidt større granitstykker. Derudover bruges den selvfølgelig også i bede, haveanlæg osv.
  • 16/32 mm fåes kun i sort. Denne type er meget anvendelig til indkørsler, veje eller steder med lidt tungere trafik. Men bruges også til bede, haveanlæg osv.
  • 32/50 mm er vores største sortering – kaldes også DSB granitskærver og fåes  både i gråmix eller sort. Denne type granitskærver egner sig ikke til indkørsler, men er meget anvendelig til haveanlæg, bede eller ved opførelse af feks en gabionvæg. Derudover er denne granitsten også særdeles anvendelig til dræn, feks op af en husmur.

Inden udlægning

Inden udlægning af granitskærver anbefaler vi at man sikrer sig et stabilt underlag. Er det et blomsterbed eller bare et bed i forhaven, anbefales der at anvende  Fibertex ukrudsdug . Er det til indkørslen anbefales der et stabilt underlag med feks  Stabilgrussom bankes sammen med en stamper. Efterfølgende kan man med fordel anvende stenmel som sikrer at underlaget ikke blandes med de flotte granitskærver.

Til info
Skærverne kan virke støvede ved levering.
Dette skyldes knusningen i stenbruddet, og forsvinder efter et par uger. Du kan selv fremskynde processen ved at vande granitskærverne efter udlægning.