•  Lyn hurtig kundeservice              •  Ingen gebyrer

Kærvang Materialer
Kærvang Materialer

Stenmel

Viser alle 2 resultater

Products 1 - 2 from 2. Products on page

Her på siden finder du vores udvalg af stenmel. Priser på materialerne er vejledende afhentningspriser. Har du brug for granitskærver, stenmel eller pyntesten i nordjylland kan du hente dem på vores store selvbetjenings plads i Tylstrup – 15km nord for Aalborg.
Vi leverer i hele landet! Der tilbydes: Kranlevering, bigbags og tiplevering.

Bigbags leveret i hele landet henviser vi til vores webshop: www.gruslevering.dk

Anvendelse

Stenmel 0/2mm er et alsidigt produkt, som kan anvendes til forskellige projekter i haven. Det egner sig særdeles godt til brug ved sportspladser, stier og bruges bla ofte til petanque og tennisbaner.

Ligeledes kan køb af dette være nødvendigt inden udlægning af granitskærver, eftersom stenmel forebygger at de flotte granitskærver blandes med underlaget. Det er et fint materiale, når det presses sammen, vil det fremstå utroligt fast og stabilt.

Vand uden problemer trænger igennem. Derfor undgår du også store vandpytter, når du vælger stenmelsunderlag som materiale til dit projekt.

Du kan købe billigt stenmel gennem Gruslevering, som ydermere vil stå for leveringen af dit indkøbte materiale. Vi leverer lige til døren med mobiltrucklevering – uden ekstra omkostninger.

Inden udlægning

Inden udlægning anbefaler vi man sikrer sig et stabilt underlag og fjerner evt alt ukrudt. Man kan med fordel udlægge Fibertex ukrudtsdug inden udlægning.

KAN BRUGES I HAVEN

Offentlige instanser, virksomheder, anlægsgartnere og privatpersoner kan have bruge for at bestille dette. Også i haven kan dette være et fantastisk produkt.

Skal du eksempelvis lægge fliser i haven, eller lavet ny indkørsel, så kan stenmel bruges som som den afsluttende finish.

Der er flere fordele ved brug af dette i haven. Blandt andet er dette produkt yderst effektivt i forhold til at holde ukrudt nede, da ukrudtet ikke kan trænge gennem  materialet når det er komprimeret.

Foruden dette materiales fordel i forbindelse med bekæmpelse af ukrudt, så giver det tilmed også et rigtig flot look, når det bruges mellem fugerne.

Stenmel er iøvrigt et restprodukt fra granitproduktionen.