•  Lyn hurtig kundeservice              •  Ingen gebyrer

Kærvang Materialer
Kærvang Materialer

Pynte/pigsten

Viser alle 8 resultater

Products 1 - 8 from 8. Products on page

Pynte, nødde, perle og pigsten 

Pyntesten til afhentning i Tylstrup. Har du behov for pyntesten, så kan du afhente det på vores lagerplads der er åbent fra 7-17 alle hverdage. Vi tilbyder også levering med fragtmand i hele Danmark. Vi har her på siden samlet de klart mest solgte og populære pyntesten på det danske marked.

Hos Kærvang Materialer forhandler vi pyntesten til billige priser. I udvalget finder du pyntesten, nøddesten, perlesten og pigsten i mange størrelser, former og farver.

Uanset om du søger sten til at pynte i haven, nøddesten til dræn, eller pigsten til belægning. Så finder du flotte stenprodukter til formålet her på Kærvang Materialer.

Find blandt andet pyntesten, nøddesten, perlesten og pigsten, som kan bruges til mange forskellige formål.

Se udvalget her på siden og find netop de sten, som du skal bruge.

Køb pyntesten, nøddesten, perlesten og pigsten i forskellige størrelser.

Vores mest solgte er bla perlesten 8/16 mm. Som bla er et populært produkt til bla indkørsler, bede, dræn, gangstier osv. Derudover kan også fremhæves nøddesten 16/32 mm. Som bla anvendes til pynt, indkørsler, bede, dræn osv.

Uanset hvilke sten du skal bruge, og hvad du skal bruge dem til, så kan du helt sikker finde noget du kan bruge til dit projekt her på gruslevering.

Du er velkommen til at kontakte os på telefonnummer 40 36 09 69 eller mail: Info@kaervangmaterialer.dk for at få råd og vejledning til valg af sten og hvilken mængde af sten du har brug for.