•  Lyn hurtig kundeservice              •  Ingen gebyrer

Kærvang Materialer
Kærvang Materialer

Grus

Viser alle 7 resultater

Products 1 - 7 from 7. Products on page

Stabilgrus

Stabilgrus til afhentning i Tylstrup. Har du behov for stabilgrus, så kan du afhente det på vores lagerplads der er åbent fra 7-17 alle hverdage. Vi tilbyder også levering med fragtmand i hele Danmark. Vi har i her på siden samlet de klart mest solgte og populære Bundsikringsprodukter på det danske marked.

Grus og Genbrugsstabil

Når du skal anlægge en ny indkørsel, fliser eller en sti ned gennem haven, så er det meget vigtigt at huske et stabiliserende lag i opbygningen af underlaget. Det mest solgte stabiliserende produkt vi sælger hos gruslevering er stabilgrus 0/32mm, knust beton og genbrugsstabil 0/80mm er dog også et ganske fine stabiliserende produkter, som er fremstillet af genbrugsmaterialer som er knust. Her hos Gruslevering kan du også finde billig genbrugsstabil 0/80mm.  Genbrugsstabil er på mange måder et produkt med samme egenskaber som stabilgrus 0/32mm og knust beton 0/32mm, det er bare en grovere sortering. Køb genbrugsstabil, hvis du søger et mere bæredygtigt genbrugs materiale.

Stabilgrus giver et stabilt underlag

Stabilgrusset består normalt af en blanding af sten, sand, kalk og ler. Kalk og ler bevirker at når stabilgrusset komprimeres, binder det resten af produkterne godt sammen og underlaget vil virke utroligt hårdt og stabilt.

Skal du igang med en indkørsel med belægningssten, er det særdeles vigtigt du husker det stabiliserende lag. Her er vores 0/32mm et rigtigt godt bud. Skulle du have spørgsmål

Husk vi leverer også i løs vægt ved større leverancer!