Plantemuld

300.00 kr.

Pris angivet pr. 1000L afhentet på lager.

Plantemuld bruges til at så plantefrø og sætte små planter i. Det er velegnet til brug i store og små krukker og giver nyt liv til dine højbede.

Leverings muligheder:
Bigbags, kran eller løst tip
Ring eller mail for tilbud.

Varenummer (SKU): 4302019 Kategori: Tag:

Beskrivelse

Plantemuld bruges til at så plantefrø og sætte små planter i. Det er velegnet til brug i store og små krukker og giver nyt liv til dine højbede. Plantemuld er et blandingsprodukt, der består af fint, langtidsmodnet kompost, sand og naturgødning.
Blandingen af kompost, naturgødning og sand giver en god jordstruktur med en god evne til at optage vand. Vandingsbehovet er derfor nedsat i forhold til anvendelse af ren muld eller traditionel sphagnum. Plantemuld er velegnet til brug i store og små krukker og til højbede, hvor man ønsker en mere luftig jord.
Komposten i plantemulden har en lav pH værdi og er modnet i mindst to år, hvilket resulterer i en meget høj kvalitet. Blandingsforholdet gør, plantemulden er meget let at vande i forhold til ren spagnum, ligesom vandbindingen er betydeligt større. Derfor skal der ikke vandes så ofte. Ved gødning anbefales det kun at bruge et let opløsningskvælstof. Alle andre næringssalte og mineraler er i produktet.
Bemærk: Plantemuld egner sig ikke til surbundsbede da der indgår kalk i blandingen, som hæver ph værdien. Der kan forekomme små sten og grenstumper.

Leverings muligheder:
Bigbags, kran eller løst tip
Ring eller mail for tilbud.