•  Lyn hurtig kundeservice              •  Ingen gebyrer

Kærvang Materialer
Kærvang Materialer

Rhododendron muld.

300.00 kr.

Pris angivet pr. 1000L afhentet på vores lager.

Rhododendronjord er en speciel, næringsrig jordblanding, der er fremstillet for at skabe de bedste vilkår for surbundsplanter. Med et højt indhold af langsomtvirkende gødning sikrer jorden at planterne har den næring de skal bruge over de næste 1-3 år.
Blandingen er sammensat af nåletræskompost, komposteret fyrtræsbark og sand. Indholdet af nåletræskomposten er ikke kun med til at sænke Ph værdien, men kan også bidrage til at give struktur og luft til en leret jord. Rhodrodendonjord egner sig desuden til andre, mindre surbundsplanter, som f.eks. azalea, tyttebær, blomsterkornel, havehortensia og lyng.
Sådan gør du: Vi anbefaler ca. 150 liter Rhododendronjord per plante ved små planter og ca. 300 liter Rhododendronjord per plante ved lidt større planter. Ved etablering af et surbundsbed udlægges Rhododendronjord i et lag på ca. 30 cm.

HAR DU BRUG FOR AT FÅ DET LEVERET TIL DIN ADRESSE?

KONTAKT OS FOR ET UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ LEVERING, VI LEVERE I HELE DK ( INCL BROFASTE ØER) OG HAR DU BRUG FOR EN KRAN ELLER MOBILTRUCK LEVERING KAN DEN TILVÆLGES VED BETALING.

Varenummer (SKU): 4503022 Kategorier: , , Tag: