•  Lyn hurtig kundeservice              •  Ingen gebyrer

Kærvang Materialer
Kærvang Materialer

Topdressing sandet jord.

350.00 kr.

Pris angivet pr. 1000L afhentet på vores lager.

Topdressing er naturlig pleje af din græsplæne. Blandingen består af organisk varmebehandlet gødning, kombineret med langtidsmodnet parkkompost, speciel fin 0/4mm sandblanding, harpet muld. Vores topdressing er produceret på et topmoderne anlæg, som gør det muligt at sortere helt ned i 6mm størrelse. Vores topdressing er specielt sammensat så den virkelig sparker gang i væksten, anbefales af anvende tidlig på sæsonen omkring april. Topdressing har en god evne til at undertrykke mos og skadedyr som f.eks. angreb af gåsebillelarver.
Topdressing bibeholder græsplænen de livgivende næringsstoffer, der ellers kun tilføres ved brug af traditionel kunstgødning. Topdressing spredes i et tyndt lag over græsplænen og holder den derved næret. Over dybe huller kan der med fordel spredes et tykkere lag. Topdressing er naturlig varmebehandlet gødning, sammensat så plænen får hovedparten af al den gødning den behøver den kommende sæson ved et lag på 5mm.
Bemærk: Da Topdressing er sammensat af naturprodukter kan farven variere.

HAR DU BRUG FOR AT FÅ DET LEVERET TIL DIN ADRESSE?

KONTAKT OS FOR ET UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ LEVERING, VI LEVERE I HELE DK ( INCL BROFASTE ØER) OG HAR DU BRUG FOR EN KRAN ELLER MOBILTRUCK LEVERING KAN DEN TILVÆLGES VED BETALING.

 

Varenummer (SKU): 4303010-1 Kategorier: , Tag:

Du kunne også være interesseret i...