•  Lyn hurtig kundeservice              •  Ingen gebyrer

Kærvang Materialer
Kærvang Materialer

Topdressing vækst. (Gødningsblandingen)

300.00 kr.

Pris angivet pr. 1000L afhentet på vores lager.

Topdressing er naturlig pleje af din græsplæne. Blandingen består af organisk varmebehandlet gødning, kombineret med langtidsmodnet parkkompost, naturgødning og speciel fin 0/1mm sandblanding. Vores topdressing er produceret på et topmoderne anlæg, som gør det muligt at sortere helt ned i 6mm størrelse. Vores topdressing er specielt sammensat så den virkelig sparker gang i væksten, anbefales af anvende tidlig på sæsonen omkring april. Topdressing vækst blandingen kan anvendes på alle jordlag som et ekstra energitilskud. Topdressing har en god evne til at undertrykke mos og skadedyr som f.eks. angreb af gåsebillelarver.
Med Topdressing bibeholder græsplænen de livgivende næringsstoffer, der ellers kun tilføres ved brug af traditionel kunstgødning. Topdressing spredes i et tyndt lag over græsplænen og holder den derved næret. Over dybe huller kan der med fordel spredes et tykkere lag. Topdressing er naturlig varmebehandlet gødning, sammensat så plænen får hovedparten af al den gødning den behøver den kommende sæson ved et lag på 5mm.
Bemærk: Da Topdressing er sammensat af naturprodukter kan farven variere.

HAR DU BRUG FOR AT FÅ DET LEVERET TIL DIN ADRESSE?

KONTAKT OS FOR ET UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ LEVERING, VI LEVERE I HELE DK ( INCL BROFASTE ØER) OG HAR DU BRUG FOR EN KRAN ELLER MOBILTRUCK LEVERING KAN DEN TILVÆLGES VED BETALING.
KONTAKT FOR TILBUD 72 49 44 44 

Varenummer (SKU): 4303010 Kategorier: , Tag:

Du kunne også være interesseret i...