Topdressing vækst. (Gødningsblandingen)

300.00 DKK

Topdressing vækst

Topdressing er naturlig pleje af din græsplæne. Blandingen består af organisk varmebehandlet gødning, kombineret med langtidsmodnet parkkompost, naturgødning og speciel fin 0/1mm sandblanding. Vores topdressing er produceret på et topmoderne anlæg, som gør det muligt at sortere helt ned i 6mm størrelse. Vores topdressing er specielt sammensat så den virkelig sparker gang i væksten, anbefales af anvende tidlig på sæsonen omkring april. Topdressing vækst blandingen kan anvendes på alle jordlag som et ekstra energitilskud. Topdressing har en god evne til at undertrykke mos og skadedyr som f.eks. angreb af gåsebillelarver.
Med Topdressing bibeholder græsplænen de livgivende næringsstoffer, der ellers kun tilføres ved brug af traditionel kunstgødning. Topdressing spredes i et tyndt lag over græsplænen og holder den derved næret. Over dybe huller kan der med fordel spredes et tykkere lag. Topdressing er naturlig varmebehandlet gødning, sammensat så plænen får hovedparten af al den gødning den behøver den kommende sæson ved et lag på 5mm.
Bemærk: Da Topdressing er sammensat af naturprodukter kan farven variere.
1000 Liter / 850 kg

 

Denne topdressing væsktblanding er uden sammenligning en af de bedste på det Danske marked og benyttes af: Anlægsgartnere, golfklubber, boldbaner samt haveejere, som ønsker en naturligt bæredygtigt energitilskud til græsplænen uden brug af kemi.

Topdressing produceres på vores egne anlæg, så har du brug for råd eller vejledning med græsplænen, sidder vi klar til at hjælpe.

Topdressing kan leveres løs, kran tip eller afhentes lager.

Varenummer (SKU): 4303010 Kategori: Tag:

Beskrivelse

Pris pr. m3 (1000L)

Du kunne også være interesseret i...