Varmebehandlet kompost.

200.00 DKK

GreenBioTM Varmebehandlet kompost bruges som et effektivt jordforbedringsmiddel, der tilfører struktur og giver tilskud af humus og andre næringsstoffer. Humus fungerer som et magasin for vand og næringsstoffer i jorden.
Om GreenBioTM Varmebehandlet kompost GreenBioTM Varmebehandlet kompost er fremstillet af have-, grensaffald og humus, der holder på vand og næringsstoffer i jorden. Til forskel fra traditionel kunstgødning sker frigivelsen af næringsstofferne langsomt og i takt med planternes behov. Anvendelse af spagnum til alm. jordforbedring er overflødig, når der regelmæssigt tilføres kompost.
Varmebehandlet kompost sikrer en ensartet og pæn jorddækning i bede eller mellem buske og træer, en god organisk gødning med langtidseffekt og forbedrer jordens evne til at holde på næringsstoffer. Samtidig gør det lerjord lettere at arbejde med og mindsker sandjordes behov for vanding.
Læg et lag på ca. 5 centimeter ud i hele bedet og vend det sammen med det gamle jord. Der må ikke gødskes med en NPK-kunstgødning, når der er tilført kompost, medmindre det er særligt krævende og/eller hurtigtvoksende planter.
Produktet tilsvarer champignonmuld.
Varmebehandlet kompost i bigbag indeholder ca. 1000 Liter / 1000 kg

Varenummer (SKU): 4307019 Kategori: Tag:

Beskrivelse

1000L = 200kr