•  Lyn hurtig kundeservice              •  Ingen gebyrer

Kærvang Materialer
Kærvang Materialer

Kakao-flis

720.00 kr.

Pris angivet pr. 1000L afhentet på vores lager.
Kakao-flis består af de sprøde skaller fra kakaobønner, der bruges til fremstilling af chokolade.
Kakao-flis er mindre, flotte skaller som er nemme at håndtere og udlægge i bedet. Kakao-flis indeholder naturlige næringstoffer, der øger jordens humusindhold og egner sig specielt godt som bunddække i et rosenbed, rhododendronbed eller som bunddække rundt om plantekasser eller grønsagsbed eftersom det også forebygger mod dræbersnegle. Kakao-flis indeholder naturlig koffein og er derfor med til at holde dræbersneglene væk!

Vi anbefaler et tyndt lag på 5cm, efter udlægning skal flisen vandes, da det danner en skorpe som forhindrer lyset i at trænge ned til evt ukrudtsfrø. Kakao-flis nedbrydes nedefra om nedbrydes med 1-2cm pr. år. Derfor skal man som udgangspunkt efterfylde efter 1-2 år.

1000 Liter rækker til 20m2 ved et lag på 5cm.
Vær opmærksom at der i varme fugtige perioder kan forekomme en uskadelig skimmelsvamp. I perioder med ekstremt meget nedbør kan Kakao-flis miste sin bindingsevne.

HAR DU BRUG FOR AT FÅ DET LEVERET TIL DIN ADRESSE?

KONTAKT OS FOR ET UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ LEVERING, VI LEVERE I HELE DK ( INCL BROFASTE ØER) OG HAR DU BRUG FOR EN KRAN ELLER MOBILTRUCK LEVERING KAN DEN TILVÆLGES VED BETALING.
KONTAKT FOR TILBUD 72 49 44 44 

Varenummer (SKU): 4507012 Kategorier: , Tag:

Du kunne også være interesseret i...